Golden Nature Products – Stretch oil spray (tegen Striae)

Stretch oil spray van Golden Nature Products is een olie voor de huid van mama. Zoals de naam al zegt zit er bij deze olie een pompje op het flesje waardoor je het kan spuiten op je huid. Het flesje ziet er mooi uit en staat dus in eerste instantie al leuk op de badkamer.

Het product is bedoeld om tijdens te zwangerschap iedere dag te gebruiken op de delen van je lichaam die groter worden. Ik heb het twee weken getest, maar je groeit (gelukkig) in twee weken niet zo hard dat je striae krijgt (misschien wel aan het einde van de zwangerschap). Ik heb van mijn eerste kindje een keizersnede litteken en die verzorg ik graag met dit soort producten om het weefsel en de omliggende huid soepel te houden. Na twee weken dit product te gebruiken bleef de huid net zo soepel en vind ik dat deze olie het waar maakt wat op de verpakking staat.

Het pompje om de olie op je huid te spuiten is erg handig, je kan er heel gericht mee spuiten. Er komt een redelijk grote hoeveelheid uit, wat natuurlijk op een grote buik ideaal is. In het begin moet je proberen om het pompje niet geheel in te drukken, zodat je het beter kan doseren. De olie gaat alsnog door het in masseren op je handen zitten maar je kan ervoor kiezen om maar een of twee vingers te gebruiken om dit te voorkomen. Dit vind ik echt een groot voordeel ten opzichte van eerdere litteken oliën die ik gebruikt heb. Tijdens mijn eerste zwangerschap heb ik iedere dag gesmeerd om huidstriemen te voorkomen. Het product wat ik toen gebuikte, zorgde er ook voor dat mijn handen helemaal vies waren en goed gewassen moesten worden.

Naast de handige verpakking ruikt de inhoud zelf ook heerlijk. Het zijn voor het grootste deel natuurlijke producten en het leent zich ook ideaal als massage olie, dus eigenlijk is het een product wat iedereen kan aanschaffen. Ik ben echt zeer tevreden en zou deze stretch olie spray ook zelf blijven aanschaffen. De prijs is goed en ik kan me voorstellen dat je tijdens een hele zwangerschapsperiode slechts 2 potjes hoeft aan te schaffen. Doordat het er leuk uitziet, zou ik zelfs overwegen dit als cadeau te geven wanneer ik weet dat iemand in verwachting is.

 

Share

About Francis Boersma

francisboersma@hotmail.com'
Ik ben moeder van een dochter van 2 (Inèz), ik heb psychologie gestudeerd. In mijn vrije tijd sport ik graag of ben ik bezig met een van mijn hobbies.

Check Also

Hoestjesbalsem van Golden Nature Products…… Natuurlijk herstel!

Onze zoon van 8 maanden gaat sinds enige tijd naar het kinderdagverblijf.Naast alle positieve effecten …

Share
Share