Post van de Goede Fee

Screenshot 2015-03-14 at 10.36.31Geloof jij nog in sprookjes? Ik wel hoor! Zeker toen er gisteren per post een groot pakket afgeleverd werd van niemand minder dan de Goede Fee. 

In het pakket zat een brief, geschreven door de Goede Fee zelf, gericht aan mijn dochter die (net als haar broers en ouders) morgen bij de rode-loper-première van de nieuwe Disney film Cinderella zal zijn. En daar moet je natuurlijk stijlvol naar toe, als prinsesje.

Dochter-lief kon niet wachten om de jurk te passen, en met kleine gilletjes maakte ze duidelijk dat dit toch wel echt een droomjurk was. Met “echt zilver” en een “echte kroon”. Wat hem extra leuk maakt is dat er aan de binnenkant een soort mini-petticoat zit, waardoor de rok echt opbolt. Commentaar van mijn dochter: “dat heb ik altijd al gewenst“. Nou, de Goede (Disney) Fee heeft dat goed begrepen!

Voor de trailer van Cinderella, klik hier >>>>

disney-jurk-cinderella-copyright-trotse-moeders

 

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Prinses Corry [persoonlijk blog]

Op 8 december 2003 waren we in Haarlem, bij mijn lieve schoonouders die inmiddels allebei …

Share
Share