Rakker De avonturen van een puppy

Rakker heeft drie keurige zusjes. Ze zijn welgemanierd en zien er altijd op hun paasbest uit. Rakker is anders en gelukkig maar want als het er op aankomt, redt hij zijn zusjes uit een benarde situatie! Een blokboekje voor de allerkleinsten!

Recensie
Dit boekje is een van de vele gouden boekjes. De stevige, handzame gekartonneerde gouden boekjes met het gouden rugje en de meestal flinterdunne verhaaltjes op 28 pagina’s zijn voor de kleuters en peuters heel herkenbaar. De verhaaltjes zijn simpel: een min of meer neutrale beginsituatie – verslechtering van de situatie – gelukkig einde.

Na de tweede wereldoorlog is er gebrek aan alles; naast alle primaire levensbehoeften is er eveneens gebrek aan betaalbare kinderboekjes. Al snel ontstaat er in Amerika het fenomeen Golden Books. Betaalbare boekjes van beperkte omvang met daarin verhaaltjes die de lezertjes een goed gevoel geven. In 1953 verschijnt het eerste boekje in Nederland en sindsdien zijn ze niet meer weg te denken.

Rakker is een erg leuk vrolijk boekje. Onze dochter van 4 jaar oud, vind het een erg leuk boekje. Ze kan haar aan dacht goed bij het boekje houden. De illustraties staan over de hele pagina, en op elke pagina staan maar een paar regels tekst.

Rakker De avonturen van een puppy – Disney
Sprookjesboek, Hardcover, Rubinstein b.v
Bestel dit boek hier via Bol.com>>>

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

De roof van het Gouden Boek – Geronimo Stilton [recensie]

De Wakkere Muis bestaat 10 jaar. Reden genoeg om een nieuwe fenomenale Fantasia te schrijven! …