Meer sprookjes van de Efteling

Sprookjes komen tot leven in dit boek vol prachtige illustraties. Er staan beroemde verhalen in, zoals De rattenvanger van Hamelen, Jaap en de bonenstaak, Pinokkio en nog veel meer. Maar ook sprookjes die alleen in de Efteling bestaan: Kleine Boodschap en de ketel van de heks. Lees dit boek en laat je betoveren.

Recensie:
Een mooi gebonden boek met vele bekende en minder bekende sprookjes. Mijn eerste indruk was dat Meer Sprookjes van de Efteling een mooi boek  is maar mijn zoontje  zal het boek niet zo leuk vinden aangezien er niet veel plaatjes in staan. Maar het tegenovergestelde gebeurde. Hij vind het boek helemaal geweldig en luistert aandachtig bij het voorlezen. Dat er niet veel plaatjes/tekeningen in staan maakt hem niets uit. Voor het slapen gaan wordt er telkens 1 sprookje voorgelezen. Meer sprookjes van de Efteling is een perfect boek om ’s avonds uit voor te lezen.

Meer sprookjes van de Efteling – diverse auteurs
Voorleesboek, hardcover, 149 pagina’s, Uitgeverij Ploegsma

Share

About Francien

francienhendriks@hotmail.com'
Mama van Dean (2007), eigenaar www.netgeboren.nl en www.bijzonderkraamkado.nl, samenwonend met Mike.

Check Also

De verloren verteller

Ik houd van lezen. En ik houd van boeken, gewoon, papieren boeken. En sommige boeken …

Share
Share