365 dingen om te doen met je kleinkind

365 dingen om te doen met je kleinkind is een doeboek voor opa’s en oma’s. Voor iedere dag staat er een idee om iets samen met je kleinkind(eren) te doen. Dit maakt het niet alleen leuk voor grootouders om aan te schaffen, maar ook om aan opa en oma cadeau te doen.

Inhoud

Voor elke dag van het jaar een geweldig idee om met je kleinkind te doen, een idee dat past bij het seizoen. Van buitenactiviteiten, spelletjes, knutselen en samen koken, tot voorleestips en lekker bezig zijn in de natuur. Van activiteiten als kleien met zoutdeeg, kliederen met zelfgemaakte vingerverf en goocheltrucs oefenen, tot worteltjestaart bakken, een eigen moestuintje maken en vogelspotten. Natuurlijk vind je in dit boek ook ideeën voor leuke dagjes uit.

Informatie

365 dingen om te doen met je kleinkind is een mooi, dik (304 pagina’s) boek in groot formaat. Het heeft een stevige kaft en mooie kleurtonen. Het is gemaakt door Annemarie Bon en uitgegeven door uitgeverij Moon. 365 dingen om te doen met je kleinkind  bekijk / bestel je hier >>>>

Mening

Opa’s en oma’s hebben natuurlijk al ervaring met kinderen 😉 Maar… dat is voor de meesten alweer een tijdje geleden en daarbij: kleinkinderen zijn weer anders. Die mogen natuurlijk verwend worden bij opa en oma. Daar maak je tijd voor en daar doe je leuke dingen mee!

Om leuke dingen te doen, is inspiratie nodig. Hoewel je met samen boodschappen doen of koken, knutselen en spelletjes doen al een heel end komt. Maar wil je een keer iets anders knutselen of bakken, of echt iets heel anders doen, ergens heen gaan, een weekend lang vullen met kleine activiteiten of gewoon ideeën opdoen, dan is 365 dingen om te doen met je kleinkind echt een prima boek!

Natuurlijk is het lastig om – wanneer je kleinkind er is – pas te kijken naar wat er op die datum staat (misschien heb je wel iets nodig, zoals een rode kool om proefjes mee te doen, of regent het te hard om naar buiten te gaan) maar het kan wel leuk zijn. Je kunt natuurlijk ook van te voren kijken wat de activiteit is en jezelf wat voorbereiden. Wanneer je kleinkind er is, zoek je samen de datum op en ga je aan de slag! Natuurlijk kun je ook lekker samen bladeren om iets uit te zoeken waar je op dat moment zin in hebt. Kortom: een handig boek om in huis te halen!

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Kroko-detectives

Zoek je nog een leuk cadeau? Of wil je graag dat je kind wat meer …

Share
Share