Omdat het werkt! Weight Watchers

wwWaarom is het Weight Watchers programma al jaren zo succesvol? Op de eerste plaats omdat het eenvoudig, betaalbaar en effectief is en daarom past in ieders leven. Ook in het jouwe.

Maar ook omdat het Weight Watchers programma wetenschappelijk onderbouwd is en voortdurend wordt aangepast aan de meest recente inzichten. Dat gebeurt in samenwerking met topwetenschappers op het gebied van gezondheid en voeding. Nieuwe onderzoeken tonen aan dat onze omgeving een grotere invloed op ons eetgedrag heeft, dan we tot hiertoe beseffen. In dit boek kom je te weten waarom en hoe onze omgeving je hersenen voortdurend aanspoort om meer te eten dan je nodig hebt. En vooral, hoe jij op een eenvoudige manier de controle kunt bewaren in deze dikmakende omgeving.

Succesvolle deelnemers vertellen hun verhaal om jou te inspireren en te motiveren. En ze geven je maar liefst honderdvijftig slanke recepten voor elke dag met de vermelding van de ProPoints® waarden zodat je zelf niet hoeft te rekenen.

Recensie
Sinds november ben ik bezig met de Weight Watchers en ben inmiddels 10kg kwijt. Ik vind het dan ook super dat ik dit boek mag recenseren! Uit eigen ervaring weet ik dat Weight Watchers daadwerkelijk werkt. Je hoeft geen honger te lijden om af te vallen. Weight Watchers gaat om jezelf een gezonde levensstijl aan te leren. Door vooruit te plannen en gezonde keuzes te maken. Maar lijnen zonder te snoepen lukt bijna niemand – dus ook mij niet.

Af en toe heb ik gewoon enorme trek in friet of chocola. De friet met mayonaise (inclusief frikandel speciaal) eet ik nog steeds één keer in de 1 tot 2 weken. Maar nu gebruik ik mayo 3% vet én plan ik de friet meestal al direct in mijn online-weekschema. Zo zie ik in één oogopslag hoeveel extra pro-points in nog over heb in die week. En tja, ook ik verval wel eens terug in mijn oude gewoonte om op één avond een zak chips leeg te eten of een een grote reep chocola te eten. De kunst is dan om de volgende dag gewoon verder te gaan met lijnen. Als je dat lukt, dan val je meestal gewoon weer af.

Het leuke aan Omdat het werkt! Weight Watchers  is dat er naast veel informatie en tips  over een juiste en gezonde voeding ook  succesverhalen in staan van mensen die met Weight Wachters hun streefgewicht hebben bereikt. Echte mensen, met echte verhalen. Uit deze verhalen kun je zeker motivatie halen om ook door te zetten of om ook met Weight Watchers te beginnen.

P1360193De 150 recepten van hapjes & tapas, voorgerechten, soepen, salades, vlees &  gevogelte, vis, schaal- en schelpdieren, vegetarisch, pasta en desserts zorgen ervoor dat er voor ieder wat wils is. Tevens kun je met deze 150 recepten volop vooruit om dagelijks wat anders op tafel te zetten. Ik heb voorlopig in elk geval weer volop nieuwe voorbeelden om weer eens even helemaal wat anders te eten. En het handige is dat bij elk recept al staat aangegeven hoeveel ProPoints er in dat gerecht zit.

Ik probeer nog om met Weight Watchers de laatste paar kilo’s eraf te krijgen. Dit boek vol met – voor mij – nieuwe recepten gaat me daar vast en zeker bij helpen! Omdat het werkt! Weight Watchers  is niet alleen een onmisbaar boek voor iedereen die aan Weight Watchers doet of dit wil gaan doen, maar ook een ideaal boek voor iedereen die van lekker en gezond eten houdt.

Bestel dit boek hier >>>>

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Weight Watchers Soep Simpel

Soep is snel en eenvoudig gerecht boordevol vitamines. Van lichte bouillonsoepjes tot hartige maaltijdsoepen: 100 …

Share
Share