Playlab: ik leer vormen en kleuren

product_5840Met dit educatieve spel leren kinderen alles over kleuren en vormen. Er zijn 6 verschillende spellen te spelen, samen of alleen. Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

Recensie
Een mooi spel van Playlab. Onze kast staat al redelijk vol met verschillende lotto’s en memorie spellen maar het leuke aan deze versie is de veelzijdigheid.

Met de materialen in de doos kan je verschillende spellen doen. Lotto op kleur, vorm of schaduw en ook het leren kennen van kleuren, plaatjes en silhouetten. Vervolgens kan je een behendigheidsspel doen waarbij je op snelheid de juiste kleur bij een silhouet moet zoeken. Ik vind het goed doordacht. Je kunt het steeds een stapje moeilijker maken.

IMG_2671

Het spel is stevig en mooi vorm gegeven met duidelijke plaatjes en heldere kleuren. Mijn dochter van twee-en-een-half vind het echt heel leuk om met dit spel te spelen en kan prima haar aandacht er bij houden. Zij geniet er ook van dat ik steeds weer een nieuwe variant aandraag en is trots als ze dat dan ook kan.IMG_2810

Het zogenaamde ‘rapidospel’ speelt haar broer van vijf ook graag nog mee en hij leert hierin ook zijn zus zo nu en dan even wat meer bedenktijd te geven. In die zin is het ook een spel dat ze binnen niet al te lange tijd echt met z’n tweeën kunnen doen want hij vindt het super leuk om zijn zusje nieuwe dingen te kunnen leren.

Ik leer vormen en kleuren – Jumbo Playlab
Bekijk op bol.comSpel, Jumbo, Playlab, 2+
Bestel dit spel hier >>>>

Share

About Lara Bellis

lbellis@xs4all.nl'
Mijn naam is Lara Bellis en ik ben 31 jaar. Ik woon samen met mijn man en onze kinderen Arthur (5) en Felien (2) in Amersfoort. Naast Trotse Moeder ben ik muziektherapeut en als zelfstandige breng ik muziektherapie aan huis bij volwassenen met een verstandelijke beperking en ook aan kinderen met autisme.

Check Also

Efteling Mens-erger-je-Niet Sprookjesboom

Als fan van zowel spelletjes als van De Efteling is het Efteling Mens-erger-je-niet bordspel van …

Share
Share