Ed Sheeran

Het fascinerende en onthullende portret van een van de succesvolste en meest geliefde popsterren ter wereld.

Biograaf Sean Smith beschrijft de wonderlijke reis van Ed Sheeran, de verlegen, stotterende jongen die een wereldwijde sensatie werd, zonder ooit zichzelf te verloochenen. Hij vertelt niet alleen over Eds bijzondere ouders die hun zoon de moed gaven om zijn droom na te streven, maar ook over zijn jeugdvrienden, leraren en de geliefden uit zijn beroemde nummers. Hij onthult hoe Ed het soms lastig vond om met de wereld die aan zijn voeten lag om te gaan, maar toch weer geluk en betekenis vond…

Ed Sheeran is het inspirerende verhaal van een uitzonderlijke jongen die toch gewoon is gebleven.

Bespreking
Ed Sheeran, voor mij was het een naam die ik pas ging koppelen aan liedjes die ik erg leuk vind en al een tijd ken, toen ik informatie over hem opzocht als gastacteur bij een Bridget Jones film. En toen bleek hij liedjes als ‘Shape of you‘ die de kinderen en ik regelmatig meezingen, geschreven en gezongen te hebben.

In mijn omgeving werd ongelovig gereageerd toen ik zei dat ik de naam Ed Sheeran nog niet eerder gehoord heb, hoewel ik veel liedjes wel ken en waardeer. Maar volgens mij is Ed Sheeran gewoon een bescheiden jongen met een zeer groot talent. Iemand die als persoon misschien minder op de voorgrond treedt, maar zijn werk laat spreken?

Nu is er dan het boek Ed Sheeran. Een mooi boek met een foto-katern met veel leuke foto’s. En met het levensverhaal-tot-nu-toe van Ed Sheeran.

Erg interessant om te gaan lezen en zo meer te weten te komen over deze roodharige man die (weet ik nu) veel vrouwenharten sneller laat kloppen!

Ed Sheeran – Sean Smith
Paperback, 296 pagina’s, uitgeverij HarperCollins
Bestel dit boek hier >>>>

 

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Middernachtbibliotheek

Als je alles waar je spijt van hebt ongedaan kunt maken, zou je dat dan …

Share
Share