Niet zomaar koekjes!

koekjes-bakken-recensie-kookboek-copyright-trotse-moeders-coverBestaat er iets lekkerders dan de geur van versgebakken koekjes?
Voor Niet zomaar… Koekjes! hoef je echt geen ervaren bakker of keukenprins(es) te zijn: de meer dan 100 koekjes zijn eenvoudig te maken en met een beetje creativiteit kun je zelf nog heel wat variaties maken.
Je leert alles over de ingrediënten, de verschillende soorten deeg, de verwerking en afwerking, het bakken etc., zodat je koekjes altijd een schot in de roos zijn!

Recensie
Bij ons in huis is mijn dochter onze prima-bakkerina. Zij bakt vrijwel ieder weekend een cake, of koekjes, muffins of iets anders lekkers. Sinds kort doet ze dat helemaal zelfstandig, zodat we pas merken dat we weer verwend worden wanneer de lekkerste geuren door ons huis zweven.

Ze had dus ook in no-time het boek Niet zomaar… Koekjes! ingepikt en koos zelf een recept om te proberen: “Parijse Stengels”. Ze heeft er haar eigen twist aan gegeven en de koekjes waren heerlijk!

koekjes-bakken-recensie-kookboek-copyright-trotse-moeders-collage

Erg prettig wanneer recepten blijken te kloppen (ik heb wel eens met een spatel een veel te nat deeg van het aanrecht moeten schrapen….) en wanneer ze erg ‘haalbaar’ zijn. In dit geval zelfs te doen voor een meisje van toen nog 9 jaar!

Niet zomaar… Koekjes! – Danny Capon
Hardcover, 240 pagina’s, uitgeverij Lannoo
Bestel dit boek hier >>>>

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

Heerlijke hapjes uit de hele wereld

Toen we onlangs de verjaardag van de tweeling vierden, stond de tafel weer vol met …