De Bottlebob helpt in de strijd tegen insecten

alle maten BottlebobIn de zomerstrijd tegen wespen en andere insecten is er nu de Bottlebob. Dit handig en innovatief apparaatje slaat een minuscuul gaatje in het drinkblikje of door de kroonkurk van een flesje. Hier past vervolgens precies een rietje doorheen.

Als je kind het drankje per ongeluk omgooit, hoef je niet meteen alles schoon te maken. Door de smalle opening druppelt er vrijwel niets weg.

bottlebob in actieDe Bottlebob is supersterk; gemaakt van policarbonaat met een pin van roestvast staal. Bovendien kan de Bottlebob in de vaatwasser en is het absoluut veilig om te gebruiken.

De Bottlebob is er in 3 verschillende maten: de groene kleine Bottlebob voor flesjes, de blauwe middelmaat voor smalle blikjes en de rode grootste maat voor bredere blikjes. De Bottlebob is verkrijgbaar in de webshop van TrotseMoeders.nl>>

Lees ook:
De Bavetton Reuzenslab
BuggyWeights, de oplossing voor omvallende buggy’s
De Mommy Hook voor onderweg

Share

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Het dikke kriebelbeestjes boek [recensie]

Zou dit een boek over dikke kriebelbeestjes zijn, dikke spinnen of zo? Of zou het …

Share
Share