Wat zit er in dit ei?

Je kunt niet zeggen dat mijn werk saai is. Het testen van nieuwe producten en het schrijven over interessante onderwerpen verveelt me geen dag. Wat maar weinig mensen zich echter realiseren is dat het uitgeven van een online magazine als TrotseMoeders.nl ook gevaren met zich meebrengt. Wat te denken van het volgende:

Screenshot 2015-04-06 at 12.00.45Met Kerstmis ontving ik al een kerstkaart van zijne slechterik Kaos, een echte boef, bekend uit Skylanders. Dat was nog wel te overzien, de kaart bevatten uiteraard venijnige en duistere teksten, maar was geen directe dreiging. Anders was het met deze mand. De postbode hield hem tussen twee vingers vast en zodra ik de mand van hem overnam, ging hij er als een (Paas?)haas vandoor. Ik zag al snel waarom:

De mand was van niemand minder dan Kaos afkomstig. De licht gestoorde, duistere slechterik uit de game Skylanders. Er zat een kaart in van zijne slechterik himself en een in blauw, glimmend papier gehuld iets. Gelukkig maakte het geen geluid, dus kon ik een paar dagen wachten tot ik voldoende moed verzameld had om het te openen.

Screenshot 2015-04-06 at 12.01.16Mijn jongste zoon is heel bedrijvig in het verslaan van slechteriken in diverse varianten van Skylanders, hij kon ook heel goed KAOS imiteren (zie foto boven), dus ik heb hem gevraagd om te assisteren. De rest van mijn gezin heb ik op veilig afstand laten toekijken. Terwijl de hond angstig piepte hebben we langzaam het papier verwijderd en en het ei wat er in zat geopend.

Gelukkig was het geen booby-trap, maar zaten er zogenaamde mini’s in (snoepjes ditmaal), die prima pasten bij de video die op de bijgeleverde USB stick stond en die je <hier> kunt bekijken >>>>

Genieten dus, zeker nu de angst voor wat er zou kunnen gebeuren weer weg is. De chocolade was overigens heerlijk en ook de mini’s bevielen prima. Ik had nooit kunnen denken dat ik dit ooit op zou schrijven, maar: “Dank, KAOS”!

eggsellent

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Een veelzijdig cadeau

Soms heb je een beetje hulp nodig. Je weet wel dat je iets moet doen, …

Share
Share