Kom je spelen?

Je laat je kind achter bij de buren. Iedereen doet dat. Maar op een dag gaat het mis.

Als alleenstaande moeder in Londen is het niet makkelijk om goede opvang voor je kind te regelen. Dat ondervind Callie aan den lijve. Ze vind steun bij haar buurvrouw Suzy, die gelukkig bijspringt om haar dochtertje Rae op te vangen na schooltijd. Suzy heeft er alles voor over om hen welkom te heten in haar eigen grote, schijnbaar gelukkige gezin. Hun vriendschap komt echter onder druk te staan als Callie besluit weer aan het werk te gaan. In een poging minder van Suzy afhankelijk te zijn knoopt Callie een vriendschap aan met Debs, die net in de straat is komen wonen. Maar Debs is een apart figuur – niet iemand bij wie je je kind zomaar achter laat, zeker niet naar mate je meer te weten komt over haar verleden.

Recensie
Als je eenmaal aan het boek Kom je spelen? begint, wil je meer lezen. In dit boek is ieder hoofdstuk geschreven met een van de 3 vrouwen als hoofdpersoon. Callie met dochtertje Rae. Callie is een gescheiden vrouw en heeft nu in Londen een nieuwe baan. Dochter Rae heeft  extra zorg nodig en Suzy zet zich daar zoveel mogelijk voor in.  Debs is de “vreemde vogel” in het verhaal. Lange tijd verdenk ik haar van heel veel incidenten, maar een uitermate verrassend einde, laat je een hele andere kant van het verhaal zien.

Een einde wat ik absoluut niet verwacht had. Ik ga nu natuurlijk niets verklappen; daarvoor moet je dit boek zelf lezen. Wat mij betreft echt een aanrader!

Kom je spelen? – Louise Millar
Roman, paperback, 350 pagina’s, De
Kern
Bestel dit boek hier>>

Share

About Marjolein van Beek

mayoleinvanbeek@gmail.com'
Wonend in de Achterhoek met mijn dochter Jasmijn (6 jaar), en mijn zoontje Daan (3 jaar), Mijn brood verdien ik als tandartsassistente. Dagelijks probeer ik een balans te vinden tussen een leuke mama zijn en een werkende vrouw te blijven. In mijn schaarse vrije tijd ga ik graag lekker op stap, trek ik me terug met een boek, of onderneem ik leuke dingen met mijn kindjes. In september 2013 bracht ik een boek uit over ontzwangeren met wellicht ooit een vervolg.....

Check Also

De weg naar huis – Sebastian Fitzek

Een verontrustend telefoongesprek, een sterfdatum in bloed, en nog twee uur tot die dag aanbreekt… …

Share
Share