Amanda Krabbé – Beekman in verwachting van vijfde kindje

Amanda Krabbé – Beekman, voornamelijk bekend door haar roerige huwelijk met Martijn Krabbé, zoon van acteur Jeroen Krabbé, is zwanger van haar vijfde kindje. Met Martijn Krabbé waarvan ze voor de tweede keer gaat scheiden, heeft ze twee zonen en twee dochters. Ze is nu zwanger van een meisje.

Het wordt het eerste kindje van haar samen met haar nieuwe vriend Harrie Kolen, die zelf al drie kinderen heeft.

Trotse Moeders Header - Zwangerai

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Première Emoji film [verslag]

Woensdag 2 augustus ben ik met mijn vier meisjes naar de première van de Emoji …

Share
Share