Aan de slag voor televisiezender TLC

Nederland heeft een nieuwe televisiezender erbij. Samen met RTL8 en Net5 gaat TLC de strijd aan om de vrouwelijke kijker. TLC is namelijk een echte vrouwenzender. TLC wil met aansprekende verhalen over échte vrouwen de hedendaagse vrouw gaan inspireren.

Eén van de opvallendste programma’s die de zender gaat uitzenden is zonder twijfel Sister Wives. De serie gaat over het reilen en zeilen van het huishouden van de Amerikaanse polygamist Koby Brown. Brown heeft drie vrouwen en dertien kinderen. Op het gezinsrooster staat netjes welke vrouw de komende nacht in zijn bed slaapt. En hoe reageren de andere vrouwen als ze horen dat er een vierde in aantocht is?

TLC krijgt van moederbedrijf Discovery Networks de tijd om te groeien. Het bedrijf heeft nu al een echte mannenzender Discovery Channel. Met TLC richten ze zich dus op vrouwen. Ze zenden nu vooral non-fictie uit, maar vanaf het najaar volgen ook eigen Nederlandse producties.

TLC heeft met de start 7 ambassadeurs aan zich gekoppeld. Vrouwen die het gezicht van deze nieuwe zender worden. De kijker kan via de website van TLC het leven van deze interessante vrouwen volgen door de persoonlijke blogs die zij elke week plaatsen. En het leuke is dat oprichter en eigenaar van TrotseMoeders.nl één van deze ambassadeurs is. Mira Ahles zal ook elke week een persoonlijke blog bijhouden.

TLC is elke dag te zien vanaf 18.00 uur op dezelfde zender als Animal Planet!

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Van balanstrutje tot yogasnuiver – 18 nieuwe Nederlandse woorden

Het Nederlandse publiek kon het afgelopen jaar nieuwe woorden uit 2018 insturen, in de categorieën …