Zeg ook nee tegen de Winterblues!

nee tegen winterbluesMet een weersvoorspelling dat het deze week al gaat sneeuwen, kunnen we er niet meer onderuit. De winter is echt aangebroken! De dagen worden steeds korter, Sinterklaas is in het land en de kerstperiode staat al weer om de hoek. Natuurlijk heeft elk seizoen zijn charmes. De winter is zo ‘gezellig’ met al die feestdagen en donkere dagen. Maar wist jij dat naar schatting 1 op de 10 mensen last hebben van de winterblues?

Voor deze winterdepressie is er maar 1 echte remedie: in de zon gaan zitten! En dat klinkt erg aanlokkelijk nu ik zo de deur weer uit moet om zo met de fiets mijn kleuter bij het zwembad op te halen (aan de andere kant van de stad). Dus tip van deze winter: komt allen naar de Canarische Eilanden>>

Lees ook:
Uitrusten kan ook na de vakantie…
Een top vakantie bij Boulède
Bungalow populair in herfstvakantie

About Advertorial

info@trotsemoeders.nl'
Een advertorial is interessante content die gesponsord wordt door een of meerdere van onze partners. Heb je interesse in een advertorial, neem dan contact op met info@trotsemoeders.nl

Check Also

Het gevoel van thuis waar de kinderen kunnen doen en laten kunnen wat ze willen!

Op vakantie gaan met een gezin kan voor veel moeders een echte uitdaging zijn. Zo …