Nieuwe serie “Naranjina” bij Nickelodeon

Vanaf 8 Oktober is de nieuwe 26-delige serie Naranjina te zien bij Nickelodeon. De serie draait om een meisje dat in een schip met sinaasappels is gevallen en zichzelf daarom Naranjina noemt.

Samen met haar vrienden ‘de kadekapers’ probeert ze te ontdekken waar ze vandaan komt en waar haar ouders zijn. In een wereld die bestaat uit kades, loodsen, schepen en pieren beleeft ze samen met haar vier beste vrienden Abdul, Freddie, Fien en Lise en haar hond Dokko de leukste avonturen.

Zal het haar lukken een schip te vinden die haar terugbrengt bij haar ouders?

Naranjina wordt vertolkt door Rachelle  Verdel die bekend is van haar hoofdrol in de film Foeksia de Miniheks en Gigi Ravelli. Ook Miryanna van Reeden (Julia’s Tango, ONM en Raveleijn), Pip Pellens (bekend van haar rol als Wiet in GTST) en Kees Boot, bekend van diverse commercials, series en films, zullen te zien zijn in Naranjina.

About Tamara

meletster@gmail.com'

Check Also

Nick Jr winterbios: Paw Patrol Mighty pups [verslag]

Daar zat ik dan, in de auto met vier stuiterende kinderen, op weg naar Amsterdam. …