Het Muizenhuis [luisterboek]

Dit bijzondere luisterboek bevat alle verhalen uit Het Muizenhuis, dus zowel Sam & Julia en Het Muizenhuis als Sam & Julia in het theater. De verhalen worden voorgelezen door Dieuwertje Blok. De belevenissen van Sam en Julia worden nog meer verrijkt door Muizenhuis geluiden. Kortom: het beluisteren van Het Muizenhuis is een heus luisteravontuur!

Recensie
Het boek Het muizenhuis hebben we al en dat boek vinden mijn zoon en dochter beiden een heel leuk boek. Niet alleen de verhalen, maar vooral ook de prachtige foto’s van het muizenhuis zorgen ervoor dat het boek een lust voor het oog is. Ze waren dan ook gelijk enthousiast toen ze dit luisterboek van Sam & Julia zagen. Ze wilden de cd dan ook gelijk gaan luisteren. Maar al gauw merkte ik dat ze niks van het verhaal hoorden. Ze waren alleen maar aan het stoeien en lawaai aan het maken. Ik deed de cd uit zonder dat ze het merken. Ik probeerde het later nog eens, maar ook toen werd er niet naar de cd geluisterd. Dus ik besloot om de cd in de auto af te spelen. Misschien dat ze daar meer rust hadden om naar de verhalen te luisteren. Hier bleek dat ze er eindelijk wel de rust voor hebben om naar de cd te luisteren. Aandachtig luisteren ze naar de verhalen die ze al kennen. Hier en daar roepen ze: “O ja, dat ken ik van het boek!”. Extra leuk is dat alle verhalen van Het Muizenhuis op dit luisterboek staan. Mijn kinderen kennen de verhalen van het boek Het Muizenhuis – Sam & Julia in het theater nog niet. Deze verhalen zijn dus helemaal nieuw voor ze. Ook naar deze verhalen luisteren ze aandachtig. Het is duidelijk dat ze deze cd erg leuk vinden, mits ze er de rust voor hebben om er naar te luisteren.

Dit luisterboek is ingesproken door Dieuwertje Blok. Dit doet ze op een hele leuke en rustige manier. Het is net of je echt wordt voorgelezen. Het leeftijdsadvies is 5 jaar en ouder, maar ik denk dat de meeste kinderen van 4 jaar dit luisterboek ook al erg leuk zullen vinden. Het Muizenhuis Luisterboek is echt erg leuk!

Het Muizenhuis Luisterboek – Karina Schaapman (met de stem van Dieuwertje Blok)
Luisterboek, 35 verhaaltjes, Rubinstein
Bestel dit boek hier>>

 

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Buffalo Bill en De Kleine Zeemeermin [luisterboek en leesboek]

Ik ben dol op luisterboeken en heb een heleboel Vlaamse luisterCD’s. De Nachtegaal (ook geschreven …

Share
Share