Welkom op de wereld

babyboek welkom op de wereldWelkom op de wereld is een babyboek om alle belangrijke dingen in te noteren die tijdens het eerste levensjaar van een kindje gebeuren. Van de geboorte tot en met het eerste tandje en de feestelijk versierde taart met 1 brandend kaarsje erop. En natuurlijk alles wat daartussenin zit.

In dit babyboek heb je genoeg plaats om foto’s te plakken van papa en mama, opa en oma en andere familie en vrienden. Dit babyboek heeft lieve gedichtjes van Marianne Busser en Ron Schroder en vrolijke tekeningen van Dagmar Stam.

Recensie
Welkom op de wereld is een mooi en handig babyboek waar je alles bij kan houden tijdens het eerste jaar van je baby. Wanneer kreeg je baby inentingen en wanneer kwam de eerste kies? Mede door de prachtige tekeningen maken dit boek een geweldig kraamcadeau. Er zit voldoende ruimte in dit babyboek om anekdotes te schrijven, foto’s te plakken en belangrijke herinneringen te bewaren. Zo wordt het een persoonlijk naslagwerk waar je later nog veel plezier aan hebt. Of je dit boek er dan bij pakt om de ontwikkeling van je kind te vergelijken met een broertje of zusje of om je hart op te halen wanneer je kind al weer volwassen is. Een boek voor het leven.

Welkom op de wereld – Marianne Busser & Ron Schroder
Babyboek, hardcover, 80 pagina’s, The House of Books
Bestel dit boek hier via Bol.com>>

Share

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Kiekeboe

Samen met je kindje spelen en de wereld ontdekken is voor jou en je kindje …

Share
Share