Kleine Ezel – Ritselfeest [recensie]

kleine ezelKleine Ezel wordt steeds groter. En op een dag is het feest! Met ballonnen en cadeautjes. Heel veel speel- en ritselplezier!

Recensie
Dit ritselboekje is precies zoals ritselboekjes bedoeld zijn: het ritselt en gaat over het uitpakken van cadeautjes. En bij dat uitpakken van cadeautjes hoor je natuurlijk een heleboel geritsel!

Er staat weinig tekst in dit boekje en dat is eigenlijk ook niet nodig; het is echt een boekje voor de allerkleinsten. Niet echt een voorleesboekje, maar meer een speelboekje dus.

Het boekje bestaat uit 8 pagina’s welke allemaal stuk voor stuk knisperen. De kleurtjes zijn fel: oranje, groen, blauw etcetera. Ook dat is ideaal voor de allerkleinsten.

IMG_5610

Dit knisperboekje is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer drie maanden. Kindjes vanaf 1 jaar of ouder zullen dit boekje al niet meer zo interessant vinden denk ik. Mijn peuter van 2,5 vindt het maar eventjes leuk. Hij vraagt of het boekje over een ballon gaat. Daarna is zijn aandacht al snel verslapt, dus het knisperboekje blijft nog een paar maandjes in de kast, voor als de baby er is!

Kleine Ezel ‘Ritselfeest’ – Rindert Kromhout & Annemarie van Haeringen
Bekijk op bol.comKnisperboekje, 8 pagina’s, Uitgeverij Leopold B.V.
Bestel dit boek hier >>>>

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Party Pop Teenies

Met de Party Pop Teenies wordt het elke dag een feestje. Trek, draai en pop de …