Identity Games Nieuwe Wildernis Bordspel genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2014

identity-games-nieuwe-wildernis-bordspel-trotse-moeders-speelgoed-van-het-jaar-2014-spelIdentity Games Nieuwe Wildernis Bordspel is genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2014 in de leeftijdscategorie 12 jaar en ouder.

Uit het juryrapport:

Artikelomschrijving:
Met het Nieuwe Wildernis familie bordspel loop je door de Oostvaardersplassen en beantwoord je vele leerzame vragen over de dieren, de omgeving. Iedereen speelt tegelijkertijd en je hoeft dus niet te wachten tot je aan de beurt bent. Het spel is geschikt voor 8 jaar en ouder en kan gespeeld worden met 2-5 spelers.identity-games-nieuwe-wildernis-bordspel-trotse-moeders-speelgoed-van-het-jaar-2014-natuur

De mening van de jury:
Met het hele gezin op avontuur in de Nederlandse natuur. Je vergaart al spelende heel veel dierenkennis en weetjes over de natuur.

Toelichting pedagoog:
identity-games-nieuwe-wildernis-bordspel-trotse-moeders-speelgoed-van-het-jaarEen spel dat duidelijk gerelateerd is aan de succesvolle film de Nieuwe Wildernis van regisseur Mark Verkerk. Het spel is leerzaam en vraagt ook kennis van de spelers over de natuur. Zeer goed geschikt als ondersteuning bij de biologielessen op de basisschool. Maar, uiteraard ook thuis als wedstrijdspel voor heel het gezin.

Identity Games Nieuwe Wildernis Bordspel
Bestel dit spel hier >>>>

genomineerd-speelgoed-van-het-jaar-trotse-moeders-klik-hier

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Speelgoed van het Jaar 2021 – familiespellen – spel – MicroMacro

MicroMacro is Speelgoed van het Jaar 2021 in de nieuwe categorie familiespel. Althans…. dit spel maakt …