Familie is je basis

Elke dag ben ik blij met mijn kinderen en mijn gezin. Knuffel ik ze even, geef ik ze een kus en luister ik aandachtig naar hun verhalen. Ik stimuleer ze om het meeste uit henzelf te halen en om op te groeien tot sterke, zelfstandige en lieve volwassenen. Als ouder is het mijn taak om voor ze te zorgen en ze netjes op te voeden. En al mijn liefde geef ik er graag gratis bij… Maar wist je dat er maar liefst 153 miljoen kinderen over de hele wereld zijn die één of beide ouders verloren hebben? Deze jongens en meisjes staan er vaak alleen voor en zijn kwetsbaar. SOS Kinderdorpen gelooft dat familieliefde een primaire levensbehoefte is van ieder kind. Daarom zorgen zij ervoor dat kinderen in een liefdevolle familie kunnen opgroeien. Blijvende steun van donateurs is hierbij onmisbaar om kinderen zonder ouders of veilig thuis weer een familie voor altijd te geven.

‘IK WIL GEWOON DAT ER VAN ME GEHOUDEN WORDT’DOMINIC, 11 JAAR

Dit najaar start SOS Kinderdorpen een campagne, genaamd FAMILIE IS JE BASIS. Doel van deze campagne is aandacht te vragen voor deze kinderen zonder ouders of veilig thuis en natuurlijk om zo veel mogelijk donateurs te vinden om deze kinderen te helpen. Voor maar € 6 per maand kan jij namelijk helpen en samen met SOS Kinderdorpen er voor zorgen dat nog meer kinderen een familie voor altijd krijgen. Zo krijgen alle SOS kinderen iedere dag weer de liefde, aandacht en zorg geven die ze zo hard nodig hebben! Kijk voor meer informatie op www.soskinderdorpen.nl.

TIP: houd de Facebook pagina van SOS Kinderdorpen in de gaten! De komende tijd kan je daar meer zien over de kinderen uit deze video…

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Een dagje weg met de familie: zo hak je de knoop door

Eindelijk hebben jullie een datum geprikt waarop de hele familie een dag vrij heeft en …