Tweeling ontdekt welke Woezel & Pip producten bij Jumbo verkrijgbaar zijn [video]

De tweeling is dol op het uitpakken van dozen, liefst dozen met een strik eromheen… In deze doos zaten een aantal nieuwe producten uit de Woezel en Pip productenlijn die nu al verkrijgbaar zijn bij Jumbo. De komende weken komen daar nog meer producten bij zoals pastasaus met 5 groenten, vega-nuggets en thee. In onderstaande vrolijke video kun je al een aantal leuke dingen voorbij zien komen:

Uiteraard is deze Woezel & Pip lijn extra leuk voor kinderen, vanwege de schattige afbeeldingen.

Ook werkt het vast goed bij kinderen die niet met veel plezier alles eten om te zeggen dat de groenten uit Molletjes moestuin komen! Wat ik vooral prettig vind is dat deze producten aangenaam geprijsd zijn waardoor mijn kinderen best om Woezel & Pip peertjes mogen vragen, ik ben niet duurder uit en de peren van Tante Perenboom zijn uiteraard nog lekkerder dan “gewone peren”!

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

Speelgoed van het Jaar 2021 – puzzels – Jan van Haasteren – Efteling Sprookjesbos

Jan van Haasteren – Efteling Sprookjesbos is Speelgoed van het Jaar 2021 in de nieuwe …