De Snack Shop van Moon Dough

Zelf lekker popcorn, pretzels of softijs maken? Het kan met de Moon Dough snack shop. Twee handjes en een bolletje Moon Dough. Meer hebben kinderen niet nodig om urenlang te knutselen. Met deze magische klei (let op: deze klei droogt NOOIT uit) maken ze de meest fantastische vormen. En dankzij de nieuwe Snack Shop wordt het allemaal nog leuker én lekkerder. Zin in een hoorntje met ijs? Geen probleem deze wondermachine maakt meer snoep dan je op maakt!

Recensie
De Snack Shop is helemaal compleet. Je krijgt namelijk het apparaat zelf waarmee je popcorn, pretzels en ijsjes mee kan maken, maar ook doosjes om de popcorn in te doen, ijshoorntjes voor de ijsbolletjes en een schepje om de popcorn in de bakjes te scheppen. Maar ook 3 kleuren Moon Dough klei: een witte, een bruine en een gele. Hiermee maak je dus “echte” lekkernijen. Wat erg leuk gedaan is, is dat het apparaat er ook echt uit ziet als een popcorn machine zoals je bij de bioscoop ziet. Ze kunnen dus echt winkeltje spelen hiermee.

Ik maakte me wel een beetje zorgen over de kleuren Moon Dough klei dit erbij zit. Dit zijn de kleuren wit, geel en bruin. Logisch, want deze kleuren gebruik je om popcorn, pretzels en ijsjes mee te maken. Maar met drie meiden in huis, vreesde ik dat ze dit “een beetje saai” zouden vinden. Niets is minder waar. Door deze kleurencombinatie is het net echt! Alhoewel de oudste tactisch opmerkte dat aardbeienijs roze van kleur is en bosvruchtenijs toch echt paars is. Misschien dan toch binnenkort de collectie eens uitbreiden met wat vruchtenijs…

En oja… mocht je Moon Dough nog niet kennen: ideale magische klei die niet uitdroogt. Heel handig voor peuters en kleuters die alles zelf willen doen en hun creaties ook na het spelen nog een tijdje willen bewonderen. Uren plezier gegarandeerd!

De Snack Shop van Moon Dough heeft een advies verkoopprijs van € 19,99 voor de complete set (zie foto). Bestel hier je Moon Dough producten>>

Share

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Vlaggen voor op een kinderkamer

Wie aan decoratie denkt, komt al snel op foto’s voor aan de muur uit, of …

Share
Share