Het verraad van Montverre

Alweer zo’n prachtige cover voor het nieuwe boek van Bridget Collins: Het Verraad van Montverre. Het vorige boek wat ik van haar gelezen heb, wat erg bijzonder qua thema. Ik ben benieuwd naar dit boek!

Inhoud

Zou jij alles op het spel zetten om de waarheid over je leven te achterhalen?

Op Montverre, een exclusieve school in de bergen, worden de intelligentste studenten voorbereid op het Grand Jeu, een mysterieuze filosofische wedstrijd. Léo nam ooit deel, maar hij verloor zijn passie voor het spel na een tragische gebeurtenis. Nu keert hij, in ongenade gevallen na een mislukte carrière, terug naar Montverre.

De school is veranderd, een vrouw vervult nu de rang van Magister Ludi bij het Grand Jeu. Hij voelt een vreemde connectie met haar: Léo en Claire hebben hun leven allebei op leugens gebouwd. Terwijl het hoogtepunt van het jaar dichterbij komt, beginnen de muren geheimen te fluisteren...

Het verraad van Montverre is uitgegeven als paperback van 448 pagina’s door uitgeverij The House of Books. Bekijk / bestel dit boek hier >>>>

Hieronder de link naar de bespreking van De Boekbinder:

De boekbinder

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

De verloren verteller

Ik houd van lezen. En ik houd van boeken, gewoon, papieren boeken. En sommige boeken …

Share
Share