Kleine ijsbeer voorleesmiddag

De gehele zomer is in het Omniversum de film To the Arctic te zien op groot beeld. Hierin zie je een verhaal van een moeder ijsbeer en haar twee jongen. IJsberen zijn natuurlijk erg leuk, en voor alle kinderen die ook geen genoeg kunnen krijgen van deze leuke dieren, zal Hans de Beer een voorleesmiddag houden. Op 15 augustus om 14:00 uur en om 16:00 uur zal hij voorlezen uit zijn favoriete boek over de Kleine IJsbeer.

To the Arctic zal op deze dag worden vertoond om 13:00 uur en 15:00 uur, waarna je in de foyer kunt luisteren naar het indrukwekkende verhaal over de Kleine IJsbeer. Ook zal Hans de Beer vertellen hoe zijn verhalen toto stand komen, hoe hij zijn tekeningen maakt en zal hij boeken gaan signeren. Ook staat er in de foyer een tekentafel waar kinderen aan de slag kunnen met leuke ijsbeer kleurplaten. Ook zijn er prijzen te winnen en krijgen de kinderen gratis limonade en iets lekkers.

Reserveren voor de voorstelling wordt aangeraden en de activiteiten in de foyer zijn vrij toegankelijk.

About Glynnis

glynnisclaver@msn.com'

Check Also

nijntjes voorleesfeest: speciale verzamelbundel voor 65 jaar nijntje

Eindeloos heb ik de boekjes van nijntje voorgelezen aan mijn kinderen. Nijntje aan zee, nijntje …