barnyard karakters

Barnyard; ontsnapping uit de boerderij

dvd barnyard, ontspanning uit de boerderijHet wordt weer een dolle boel op de boerderij met Otis en zijn vrienden! De avonturen van de populaire Nickelodeon animatieserie Barnyard zijn op DVD verkrijgbaar. Met wel meer dan anderhalf uur zodat kinderen altijd en overal om de leukste avonturen van Otis, Pip en Big kunnen lachen. De DVD Back at the Barnyard, ontsnapping uit de boerderij bevat acht afleveringen en bijzondere extra’s, waaronder ‘Originele animatie: de eerste schetsen’.

Wat gebeurt er nu echt op de boerderij als de mensen eventjes niet opletten? Daar kan Otis, de zorgeloze koe die altijd in is voor een lolletje, je alles over vertellen. Hij heeft op de boerderij de serieuze taak om de schuur en zijn bewoners in het gareel te houden. Otis neemt zijn baantje niet al te serieus, hij maakt veel liever plezier met zijn boerderijvrienden Pip, Big en Freddy. Lukt het Otis zijn dierenstreken verborgen te houden voor de mensen op de boerderij?

barnyard karaktersRecensie
Word je gek van je kinderen of hebben ze wat leuks verdiend? Plant ze voor de televisie en zet deze DVD op! Barnyard kennen veel kinderen al van Nickelodeon. De komische boerderijdieren beleven de spannendste avonturen waar je kind ook vooral erg om kan lachen. Ook voor kinderen die (nog) geen weet van Barnyard hebben, beleven zeker plezier aan deze DVD. Het fijne van deze serie is, dat kinderen van verschillende leeftijden hier plezier aan hebben. Van peuter tot oudere kinderen en zelfs mijn dreumes maande me tot doorlopen toen ik voor haar gezichtsveld stond en ze de koe niet meer zag. Dat zie je als moeder graag dat een DVD voor het hele gezin leuk is. En geloof me, deze DVD is een dolle boel.

Koop hier bij Bol.com >>>

Share

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Nu uit op DVD: De Inspirator

De film De Inspirator heb ik helemaal gemist in de bioscopen, maar toen ik er …

Share
Share