K3 kan het! [verslag met foto’s]

k3-kan-het-copyright-trotse-moeders-1K3 kan het! is de titel van de nieuwste show van K3. En ze hadden geen betere titel kunnen kiezen, want K3 kan het! K3 kan kinderen (en hun ouders) een onvergetelijke ervaring bezorgen met een zeer professionele en kindvriendelijke show die tot in de puntjes verzorgd is en waar het plezier van af spat!

Een paar dagen geleden werd ik aangenaam verrast met een uitnodiging om deze show bij te wonen in Amsterdam. Ik mocht mijn tweeling gezellig meenemen. De eerste (en laatste) keer dat de tweeling bij een show van K3 was, was toen ze nog in mijn buik zaten en hoewel mijn oudste zoon en ik enorm genoten hebben, kan de tweeling zich er uiteraard niets van herinneren.

k3-kan-het-copyright-trotse-moeders-8 Screenshot 2015-03-02 at 17.10.09 k3-kan-het-copyright-trotse-moeders-10

K3 is nog steeds populair bij ons in huis. En niet alleen bij mijn dochter. Door de leuke films, zoals Dierenhotel en de televisieserie Hallo K3 is het niet alleen maar aan jonge kinderen voorbehouden om fan te zijn van K3 en is het ook niet meer vreemd wanneer je als jongetje meegaat naar een concert. Gelukkig maar, want nu kon ik als Trotse Moeder volop meegenieten van mijn kinderen die alle liedjes meezongen, keihard ‘JA’ en ‘NEE’  riepen wanneer er iets gevraagd werd en enthousiast dansten bij de liedjes die ook de papa’s en mama’s van hun stoel deden opstaan.

k3-kan-het-copyright-trotse-moeders-2 k3-kan-het-copyright-trotse-moeders-3 k3-kan-het-copyright-trotse-moeders-6

Ik heb een aantal van de tientallen foto’s die ik gemaakt heb, bij dit artikel gezet. Daarin zie je dat je kind(eren) een echt concert meemaken. Maar doordat de liedjes zo bekend zijn, de dansjes herkenbaar en de muziek niet té hard, de lampen niet té fel, is het ook voor jonge kinderen een fantastische ervaring.

k3-kan-het-copyright-trotse-moeders-7

In deze show werden een aantal wensen van kinderen vervuld. Er mochten er onder andere een drietal meezingen met K3, prachtig voor die kinderen, maar ook voor het publiek en heel bijzonder om te zien dat de dames van K3 zelf ook zo genieten van de kindjes.

k3-kan-het-copyright-trotse-moeders-11

Wanneer je je realiseert dat dit de tig-ste keer is dat Karen, Kristel en Josje deze show brengen, en dat wij bij de derde uitvoering van die zondag waren, is het helemaal indrukwekkend om het enthousiasme en het plezier van de dames te zien. Bijna anderhalf uur zingen en dansen en niet op de automatische piloot, maar alsof het hun eerste uitvoering was en ze er net zo van genoten als wij. En wij hebben voor 200% genoten!

k3-kan-het-copyright-trotse-moeders-4

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Hoe is het met de nieuwe K3

Mijn oudste zoon wordt volgende maand 18 en wij zijn -dus- begonnen met K3 in …