Nooit meer veters strikken?

Screenshot 2014-03-27 at 08.19.07SHOEPS zijn elastische veters die je nooit los hoeft te maken. Eenmaal bevestigd, trek je moeiteloos je schoenen aan en uit zonder de veters te hoeven strikken.

Recensie

Mijn jongste zoon heeft het veter-strikken nog niet helemaal onder de knie. En dat gaf lichte paniek op de dagen dat hij gym had en soms ging hij daarom met zijn regenlaarsjes aan naar school zodat hij zich zelfstandig kon omkleden voor en na de gymles. Had ik toen geweten dat er elastische veters bestonden, waren er een boel discussies niet nodig geweest!

Screenshot 2014-03-26 at 16.39.08De Shoeps elastische veters zijn rekbare bandjes die je eenvoudig op de plaats van veters in iedere schoen kunt doen. Het aanbrengen van de Shoeps is makkelijk, kost net zoveel tijd als het inrijgen van een nieuwe veter (zie filmpje helemaal onderaan), maar de echte winst zit het er in dat wanneer de elastische veters eenmaal zitten, er geen veters meer gestrikt hoeven te worden!

Nu had ik net schoenen met klittenband besteld voor mijn kinderen, dus heb ik de honkbalschoenen van mijn jongste gekozen om de Shoeps uit te testen. De elastische veters zijn in meerdere kleuren te bestellen, dus konden we een leuke selectie maken voor de sportschoenen van mijn zoon. Het resultaat zie je op de foto. Groot bijkomend voordeel is dat deze veters ook niet halverwege een homerun los raken en dat je niet aan de kant van het sportveld hoeft te duimen dat je kind niet struikelt!

Overigens is dat laatste ook van toepassing op mijn man…. Hij heeft al zolang ik hem ken een groot deel van de dag minstens één schoen met losse veters, doodeng, vooral op de trap.

Screenshot 2014-03-26 at 16.40.33De Shoeps ‘veters’ zijn elastisch genoeg om zelfs sportschoenen moeiteloos mee aan te kunnen trekken. En zijn je kinderen uit de schoenen gegroeid, of wil je een andere kleurcombinatie maken, zijn de Shoeps eenvoudig te vervangen. Hoe lang ze meegaan voordat ze hun elasticiteit verliezen weet ik niet, maar ze zien er uiterst stevig uit, dus ik vermoed dat we er nog een hele tijd veel plezier en vooral gemak van zullen hebben!

Bestel de Shoeps elastische veters hier >>>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Pubers en schoenen aantrekken …

Mijn oudste zoon is ruim twaalf jaar en begint al gezellig te puberen. Armen en …

Share
Share