Nieuwe dessins Dribble Ons

Dribble Ons baby slabben zijn al een tijdje bij ons verkrijgbaar in de webshop en blijven erg handige hulpmiddeltjes. Dit is namelijk de perfecte oplossing voor baby’s die veel kwijlen. Vaak als er tandjes doorkomen, gaat de baby kwijlen, wat vaak zorgt voor natte kleding wat kan leiden tot huisduitslag. Met de Dribble Ons voorkom je dit probleem, en kan je kindje gewoon lekker blijven spelen. Het is namelijk een comfortabele slab die het kwijl opvangt en zo ervoor zorgt dat het niet meer in het nekje en op de kleding van je baby komt.

In de webshop zijn ale verschillende kleuren van deze leuke Dribble Ons verkrijgbaar, maar nu hebben we ze ook in nieuwe, vrolijke dessins. Maar liefst vier nieuwe printjes hebben we toegevoegd aan ons assortiment, keuze genoeg dus. De nieuwe dessins die we hebben toegevoegd zijn: Koe, Regenboog, Roze Stippen en Zebra. Neem dus snel een kijke in de webshop van TrotseMoeders.nl>>

 

Share

About Glynnis

glynnisclaver@msn.com'

Check Also

Leuke nieuwe buren

De echte fans van Jane Fallon zeggen dat het een totaal ander boek is dat …

Share
Share