Otje de musical

Otje in het theater

Theaterfamilie staat in de theaters met Otje de Musical, naar het met een Gouden Griffel bekroonde boek Otje van Annie M.G. Schmidt. Niek Barendsen (script en liedteksten), Gijs de Lange (regie), beiden bekend van Klokhuis en ex Vliegende Panter Rutger de Bekker (muziek) maakten een gloednieuwe theaterversie met twaalf liedjes. Deze sprankelende familievoorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

Otje en haar vader Tos gaan samen op zoek naar werk en naar papieren, en reizen als in een roadmovie door een Hollands Landschap, vol pratende vogels, keurige burgers, opgewonden tantes en vrolijke lotgenoten.

Recensie
Linda ging laatst in Rotterdam naar Otje de Musical met haar oudste zoon van 5 jaar oud. Het was een zeer leuke voorstelling met vrolijke liedjes en leuke grapjes. Er waren veel kinderen in de zaal van 3 jaar en 4 jaar, ook al is de voorstelling eigenlijk bedoeld voor kinderen vanaf 5 jaar (op de kaartjes stond zelfs 6 jaar en ouder). Je merkt dit aan bijvoorbeeld de grapjes die de jonge kinderen dan niet (zo goed) begrijpen.

Wat de voorstelling erg leuk maakte, waren de handpoppen (vogels en muizen) die werden gebruikt. De grappige stemmetjes paste ook erg goed en maakten de handpoppen erg grappig. De voorstelling duurde 1 uur. Lang genoeg voor de kinderen en precies goed voor het hele verhaal van Otje. Echt een aanrader voor kinderen vanaf 5 jaar én hun ouders. Voor meer informatie kijk op www.otje.net.

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Eindmusical [persoonlijke blog]

Vanavond is het zover, de eindmusical van mijn dochter. Het is echt niet zo dat …

Share
Share