Allemaal ziek [persoonlijke blog]

Jullie hebben het vast al gemerkt omdat er minder nieuwe berichten zijn verschenen op de website van Trotse Moeders: ik ben ziek. En dat is niet het enige: mijn hele gezin is ziek! Zaterdag werd mijn jongste zoon ziek, zondagochtend ikzelf en zondagavond mijn andere twee kinderen. Inderdaad: ik was meer bezig met op en neer lopen tussen de bedden, de badkamer en de wasmachine dan met uitzieken 😉

teddy-562960_960_720Mijn zonen knappen gelukkig al wat op, maar mijn dochter voelt zich nog erg beroerd en heeft nog koorts. En gisteravond werd ook de Trotse Vader van mijn kinderen ziek. Tja.. dan is het definitief: heel huize Trotse Moeders heeft hetzelfde virus. Allemaal tegelijk is nog niet eerder voorgekomen, maar ik denk toch niet dat we van deze mijlpaal een jaarlijkse feestdag gaan maken…..

Wat is dat toch met moeder & ziek-zijn? Het lijkt wel of die combinatie niet kan en mag bestaan. Waar ik eerst dacht dat het mijn eigen moeite was met even een aantal stappen terug doen wanneer ik ziek ben, ditmaal was ik zelf zo beroerd dat het me echt moeite kostte om iedere keer weer uit bed te gaan om voor de kinderen te zorgen. Uiteraard is het gelukt, je merkt dan hoe sterk je bent, maar ik realiseer met wel dat zelf ziek-zijn er niet echt bij is. Hopelijk wordt het snel lenteweer, dan ga ik lekker in de tuin, met een kannetje thee en een boek, even doen-alsof ik ziek ben!

Voor andere, persoonlijke, blogs van Trotse Moeders, klik hier >>>>

Voor persoonlijke blogs van Trotse Vaders, klik hier >>>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Zwanger en Corona?

Er zijn cijfers bekend over Nederlandse vrouwen die zwanger waren en Corona kregen. De cijfers …

Share
Share