Wederzijdse liefde

Ik kreeg een perspakket binnen met een begeleidende brief waarin stond: “Nutella houdt van Trotse Moeders“. Kijk, dat zijn de betere liefdesverklaringen. En ik wil dit platform dan ook graag gebruiken om openbaar te maken dat deze liefde geheel wederzijds is.

Ik ben echt dol op Nutella en kan er niet genoeg van krijgen. Nutella kan echt enorm mijn gedachten beheersen en soms kan ik het nauwelijks verdragen wanneer Nutella zich in een andere ruimte (meestal de keuken) bevindt dan ik…. En ik heb het idee dat dit gevoel herkend wordt door heel veel andere Trotse Moeders!

Dus, dames….. (en de heren die TrotseMoeders.nl ook lezen, want dat zijn heren met een goede smaak!), weet dat wanneer je een kerst-editie van Nutella in huis haalt, je daar ook een gratis vormpje voor koekjes bij krijgt. Zo kun je het koekjes-bakken-met-Nutella extra feestelijk maken!

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

Door jou ben ik mij

Toen ik het persbericht over Door jou ben ik mij las, had ik meteen het …