Zenner haar-accessoires van Nijntje

Screenshot 2015-01-18 at 14.07.19In dit jubileumjaar van het schattige konijntje, voor het eerst getekend door Dick Bruna in 1955, zijn er ook nieuwe accessoires te koop bij de diverse drogisterijen. Zenner heeft namelijk een nieuwe lijn haaraccessoires ontwikkeld waarbij Nijntje centraal staat.

Screenshot 2015-01-18 at 14.07.29Wij kregen van Zenner een mooie, zachte haarband en haarspeldjes toegestuurd. Allemaal weer prima afgewerkt. Het haarbandje is al bij hele kleine meisjes te gebruiken, de speldjes passen ook prima bij wat grotere kindjes.

Kortom: is je kindje dol op Nijntje dan kun je het 60-jarig bestaan zelfs met haar-accessoires meevieren!

 

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

nijntje-boek in Nederlands met Gebaren

Toen ik het persbericht over de uitgave van een nijntje-boek in gebarentaal las, dacht ik …

Share
Share