Lamaze Flip Flop Fred

Het Lamaze speeltje Flip Flop Fred is in Nederland ook bekend als de Zoek Me Dan Schilpad. Met deze schildpad kunnen baby’s van 0 maanden en ouder met 2 kanten spelen. De bovenkant is kleurrijk, terwijl de onderkant zwart / wit is. Dit hoge contrast zorgt ervoor dat het zicht van de baby optimaal gestimuleerd wordt. Het speeltje heeft verschillende “Kiekeboe” spel elementen en knisper geluiden om de aandacht van deze jonge kinderen vast te houden. De knopen aan het einde van zijn poten zijn bedoeld voor zuigen en kauwen.

Recensie
Nadat ik onze Fred van zijn kartonnetje heb bevrijd word me duidelijk wat de bedoeling is. Fred is een dubbelzijdige schildpad. Aan de onderkant heeft dit speelgoed een zwart-wit polkadot motief en aan de bovenkant heeft dit speeltje juist verschillende frisse kleurtjes. Beiden kanten zijn gemaakt van uitstekende stofjes; de kwaliteit is goed. Het is een speelgoed voor baby’s vanaf 0 maanden al vraag ik me ernstig af wat een baby tot 3 maanden oud hier mee kan. Er zit wel een lusje bovenop. Je kan hem daarmee wel ergens ophangen zodat ze er naar kunnen kijken. Misschien zelfs een beetje tegenaan tikken en vasthouden. Daar houdt het voor die jonge kindjes wel echt mee op. Positief is natuurlijk wel dat de contrasterende kleuren bij de pasgeboren baby’s het zicht stimuleert. Daar heeft Lamaze goed over nagedacht!

Mijn zoon van 10 maanden grijpt gelijk naar dit speelgoed en grist het uit mijn handen. Hij is meteen geïntrigeerd door de kleurtjes en het geknisper. Mijn kind heeft snel door wat de bedoeling is als ik Fred naar binnen duw. Hij zoekt meteen waar Fred gebleven is en duwt hem zelf weer naar buiten. Als ik Fred aan de onderkant in het polka dot motiefje duw en hem weer laat uitklappen, maken we er een echt kiekeboe spelletje van. Mijn zoon giert het uit van het lachen en heeft duidelijk veel plezier. Fred is geslaagd; een aanwinst!

Bestel dit product hier>>
Bekijk hier de andere producten van Lamaze>>

About Esther

e.vanbalkum@me.com'
Ik ben Esther, 31 jaar oud, en al jaren gelukkig getrouwd. We hebben het geluk van drie gezonde jongens, Reno, Ferris en Aydan. We wonen met ons vijven in Arnhem. Momenteel werk ik als oproepkracht bij de thuiszorg als verpleegkundige, daarnaast ben ik huismoeder. Ik lees graag en loop graag buiten, zowel joggend als met de hond.

Check Also

Schildpadden tot in het oneindige – John Green [recensie]

Schildpadden tot in het oneindige gaat over vriendschap voor het leven, onverwachte ontmoetingen, Star Wars-fanfictie …