Lekker naar buiten

Screenshot 2014-04-15 at 10.11.59Vandaag was weer een heerlijke dag om buiten door te brengen en aangezien je dat in Nederland niet iedere dag hebt moet je er vooral voor zorgen dit soort dagen mee te pikken! En zo gingen we dus met het gezin lekker erop uit, de oudste op zijn eigen fietsje, met zijwieltjes, want tja het is nog wel een beetje spannend om zonder te rijden, en de tweeling allebei op een driewielertje.

Gelukkig vinden ze dat prachtig, want het geeft ons best wel wat vrijheid. Je zet ze erop, maakt het riempje vast en hop je kunt gaan. En dit keer niet de kant op die zij graag willen, maar gewoon de kant die je zelf in je hoofd hebt. En ja natuurlijk geef je ze af en toe het idee dat ze zelf de regie hebben, door ze flink aan het stuur te laten rommelen, maar als het te gortig wordt tillen we gewoon het voorwiel op en gaan we weer de juiste richting op.

Ondertussen zingen we dan liedjes, wijzen van alles en nog wat aan en zij glunderen en lachen. En wij doen lekker met ze mee en kijken ook weer naar dingen buiten waar we soms vergeten naar te kijken of om aandacht aan te schenken. Nu is een grassprietje weer grappig, want het kietelt op je arm en de bomen zijn best spannend als je er een heksenbos van maakt.

Ja, wat was het weer een heerlijke dag!

 Screenshot 2014-04-15 at 10.11.59

Share

About Mirjam Gorter

info@dubbelgeluk.com'
Ik ben de Trotse Moeder van drie jonge kinderen waaronder een j/m tweeling. Op de website van Trotse Moeders schrijf ik stukjes over mijn leuke, hectische gezinsleven. Samen met mijn man hebben we het bedrijf Dubbelgeluk Tweelingwiegen waar we tweelingwiegen verhuren en tevens leuke kraamkadootjes verkopen. www.dubbelgeluk.com

Check Also

Just Dance 2022

Waarom we weer een nieuwe Just Dance in huis willen halen? Gewoon, omdat het leuk …

Share
Share