SES creative: Kleuren met water [recensie]

Wauw….magische tekeningen!  Met deze set kun je kleuren zonder dat het een enorme knoeibende wordt en het enige wat je nodig hebt is water. In de doos zitten 4 voorbedrukte kaartjes en een kwastje. Ga je met een natte kwast over deze kaart heen, dan zie je hoe de kleurplaat langzaam zichtbaar wordt. De kwast kan veilig gebruikt worden, omdat de haren niet kunnen uitvallen. En wat handig is, als de kaart is opgedroogd kun je deze gewoon weer opnieuw gebruiken! Benieuwd hoe het eruit ziet, kijk maar eens naar dit filmpje!

Recensie
SES creative: Kleuren met water was bij ons in huis een groot succes, je ziet namelijk al snel resultaat, je hoeft geen enorme kunstenaar te zijn en omdat je de kaart opnieuw kunt gebruiken kon ieder kind alle kaarten een keertje ‘inkleuren’ .

 

En ik was er ook wel erg blij mee, want dit keer hadden we eens geen vieze handen en kleding, alleen wat druppels op de tafel, ook best een keer leuk voor de verandering 🙂

Quint is begonnen met kleuren en was helemaal trots op zijn dolfijn en vlinders. Yuna had het paard uitgekozen dus die werd als eerste gedaan en inmiddels was de kaart met de  vlinders weer opgedroogd (wat een timing 🙂 ) dus ook die werd met het kwastje ‘behandeld’. Heel erg makkelijk om te doen, ook voor jonge kinderen vanaf een jaar dus goed geschikt en het blijft leuk!

Ook fan geworden SES creative, lees dan ook eens een van deze recensies

SES creative Kleuren met water bestel je hier >>>>

About Mirjam Gorter

info@dubbelgeluk.com'
Ik ben de Trotse Moeder van drie jonge kinderen waaronder een j/m tweeling. Op de website van Trotse Moeders schrijf ik stukjes over mijn leuke, hectische gezinsleven. Samen met mijn man hebben we het bedrijf Dubbelgeluk Tweelingwiegen waar we tweelingwiegen verhuren en tevens leuke kraamkadootjes verkopen. www.dubbelgeluk.com

Check Also

Bevroren dromen [recensie]

David is een stille jongen met een voorliefde voor sneeuwkristallen. In zijn jeugd droomt hij …