K3 CD Engeltjes

Op de nieuwste CD Engeltjes van K3 staan alleen maar nieuwe nummers van Karen, Kristel en Josje. In totaal 12 nieuwe liedjes. Vijf van deze nummers komen uit de nieuwe K3 film Bengeltjes die vanaf 12 december 2012 in de bioscoop draait. De andere nummers zijn speciaal voor dit album geschreven.

De CD staat vol met up tempo nummers met een flinke beat. Eigenlijk zoals je gewend bent van deze meidengroep. Voor de variatie had ik wel graag een langzaam nummer ertussen gezien, maar daar maken mijn dochters zich niet druk om. Zoals het ook hoort, is het titelnummer het sterkste lied van deze CD. De favorieten in dit huis zijn de liedjes Vind Ik Leuk en Niet Normaal. Jammer is wel dat toch wel 5 nummers op deze CD over verliefd zijn en kusjes geven gaat. Natuurlijk mag dit onderwerp aan bod komen, maar dit is wel echt een overkill dat bijna de helft van deze CD hierover gaat. De peuter en kleuter fans, veelal meisjes dus van 3 jaar t/m 6 jaar, hebben zelf nog weinig met dit thema; dat is toch veelal aangepraat. Nu is het wel zo dat de melodie van ook deze liedjes zo aanstekelijk zijn dat ook hier de meisjes gelijk op gaan swingen.

Het is niet de beste CD van de vernieuwde K3 (die met Josje dus). Maar al met al is deze CD erg leuk voor de grote schare liefhebbers. Het is zeker een CD waar je de meeste peuter en kleuter meisjes gelukkig mee maakt. Een CD die je gewoon blind kan aanschaffen en garant staat voor veel dans en zing plezier.

Bestel deze CD hier>>
Bekijk hier alle CD’s van K3>>

Share

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

K3 – Vleugels [première-verslag van de nieuwe show van K3]

Het verslag van de première van de nieuwste show van K3: Vleugels komt van mijn …

Share
Share