Met deze 3 modetips kom je de zomer door

Zon, zee, strand: hoewel het heerlijk is en we er allemaal geen genoeg van kunnen krijgen, is het (laten we eerlijk zijn), soms ook wel eens zwaar vertoeven. En dan vooral als moeder, toch? Heb je dat ene leuke jurkje aangedaan, sta je continu te zweten, omdat je maar in de weer blíjft. Gelukkig zijn er aardig wat remedies tegen, onder andere, zweetplekken, schurende benen en het dragen van de verkeerde stoffen. Met deze 3 modetips kom je de zomer feilloos door.

Hoewel er overal wel iéts voor of juist tegen te bedenken valt, zijn er altijd wel een aantal dingen die de bovenhand nemen. Hoe dat komt? Ik denk dat we het er allemaal over eens zijn dat er van zweetplekken, schurende benen en het dragen van verkeerde stoffen, nog nooit iemand beter is geworden. In dit artikel lees je dan ook dé gouden oplossingen, die je hier binnen no-time vanaf helpen. Allemaal mom-proof.

Hoeveel huid laat je zien?
In de winter kan het nog wel eens wikken en wegen zijn: kan dat ene jurkje wel voor naar je werk? Is hij niet te kort of te lang en past hij wel binnen het bedrijf waarvoor ik werkzaam ben? In de zomer is het echter weer een ander verhaal, want wat trek je aan als alles mag? Hoewel je kledingkeuze te allen tijde sowieso je eigen keuze is, voelt niet iedere vrouw zich prettig in een wat blotere outfit. Zo vinden veel vrouwen het niet fijn om hemdjes te dragen, eveneens als korte broeken, waardoor jurken al gauw om de hoek komen kijken. Erg is dat echter niet, want de jurken van dit seizoen, zoals de Geisha jurk, zijn werkelijk fantástisch. Daarnaast zijn korte broeken die wat langer vallen, in plaats van korte broeken die halverwege je dijen eindigen, dit jaar ook helemaal in. Mocht je je bij een korter model niet volledig op je gemak voelen, dan biedt ook dat een fijne oplossing.

Egaliseren of camoufleren
Hoewel het uiterst belangrijk is om van jezelf te houden, weten we allemaal dat dat soms best eens lastig kan zijn. Die oneffenheden op je huid, de zogenaamde ‘deukjes’ (cellulitis) of pigmentvlekjes: doodnormaal, maar niet door iedere vrouw geliefd. Ondervind je hier echt hinder van, dan kan een BB cream voor je benen een goed idee zijn. BB cream egaliseert de huid en camoufleert onder andere oneffenheden, cellulitis en pigmentvlekjes. Ook op je benen. Eigenlijk biedt het een soort ‘panty-effect’, maar dan nét iets luchtiger: perfect voor in de zomer.

Ademende stoffen
In de zomer is het vaak al warm genoeg. Maak het jezelf daarom niet al te lastig en ga voor stoffen als katoen, linnen en ook hennep.

Share

About Advertorial

info@trotsemoeders.nl'
Een advertorial is interessante content die gesponsord wordt door een of meerdere van onze partners. Heb je interesse in een advertorial, neem dan contact op met info@trotsemoeders.nl

Check Also

Hoe houd jij jouw kind warm in de herfst?

De herfst is alweer begonnen en dat betekent dat het koude weer ook voor de …

Share
Share