Baby’s eerste knuffel-boekje [recensie]

Knisperen, kijken, sabbelen, knuffelen…

Dit eerste babyboekje Poes heeft alles in zich om de lievelingsknuffel van elke baby te worden! Binnenin kun je kennismaken met andere leuke dieren. Getekend in zwart-wit, want dat kunnen pasgeboren baby’s het beste zien.

Recensie
Wat een mooi kraamcadeautje, dacht ik meteen toen ik dit boekje-in-een-doosje binnenkreeg. Baby’s eerste knuffel-boekje zit namelijk al zo mooi verpakt dat je het niet eens meer verder hoeft in te pakken! Maar… Het gaat uiteraard niet om de verpakking!

Ik moet eerlijk zeggen, dat ik wat verrast was toen ik het doosje opende. De leuke witte neus van de Poes, bleek van papier, waardoor de echte Poes alleen grijs was. Wel met een lief snuitje, maar gewoon grijs. Ik vond de witte streep een stuk leuker.

Het hele boekje blijkt grijs. De achterkant helemaal, de voorkant is voorzien van allerlei figuren. Het is dus ook geen boekje, maar een soort lange sliert van kleinere vierkantjes met op iedere voorkant een andere afbeelding. Lijkt me voor een baby heerlijk om vast te houden en op te sabbelen! En de oortjes van Poes knisperen, altijd een succes bij kleintjes!

Ik moet een beetje wennen aan het zwart-wit, maar het blijkt dat pasgeboren baby’s helemaal geen kleuren kunnen zien! Ze zijn vooral geïnteresseerd in contrast en daardoor is dit boekje perfect voor baby’s en door de leuke afbeeldingen blijft het leuk, ook wanneer ze groter worden.

Baby’s eerste knuffel-boekje – Surya Sajnani
Zacht baby-boekje, 8 pagina’s, uitgeverij Ploegsma
Bestel dit knuffelboekje hier >>>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Een tegen allen, leven in groep of (bijna) helemaal in je eentje

Ik ben 43 jaar en nog steeds dol op prentenboeken. Jarenlang ben ik juf van …

Share
Share