Andrélon droogshampoo

droogshampooDe Andrélon Droogshampoos zorgen ervoor dat het vet bij de haarwortels wordt opgenomen en dat je haar weer aanvoelt alsof het pas gewassen is; fris, luchtig en vol volume. Niet alleen zorgen droogshampoos voor een shampoo effect – het maakt je haar schoon – maar ook voor een volumeboost en extra structuur om iedere gewenste look te creëren.

Recensie

Nou, bovenstaande tekst van de website van Andrélon belooft een heleboel. Tijd om de proef op de som te nemen! Op zich kwam het goed uit dat deze droogshampoo bij de recensie artikelen zat, want onze ketel had het begeven en we zaten twee dagen zonder warm water. Dag twee was het echt nodig om mijn haar te wassen en besloot ik om in plaats van koud water, de droogshampoo een kans te geven.

En dat bleek een goede keuze, want hoewel ik het totaal niet had verwacht, friste mijn haar er wel degelijk van op, en kwam het volume weer terug. De “shampoo” ruikt lekker, is erg gemakkelijk in gebruik en ik heb spijt dat ik altijd zo wantrouwend stond tegenover de beloofde werkzaamheid, want ik vind het een prima oplossing voor ’tussendoor”. Je haar voelt niet aan alsof het pas gewassen is, dat gaat een stapje te ver, maar je kunt er echt een dag prima mee vooruit!

Ideaal voor wanneer haren wassen even lastig is, wanneer de kinderen je aandacht nodig hebben, of wanneer je liever ’s middags doucht, maar ’s morgens wel een beetje toonbaar aan het schoolplein wilt staan. Ook prettig wanneer je lang haar hebt, om de haren bij je kruin even tussen door te kunnen “wassen” zonder al je haar nat te maken.

 

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

BATISTE Droogshampoo Strength & Shine – recensie

Het dagelijks stylen van je haar kan ertoe leiden dat het haar er zwak, broos …

Share
Share