Op (modderig) avontuur met Peppa Big? [winactie]

‘als je in modderpoelen gaat springen, moet je je de laarsjes niet vergeten!’

Zand en water, de ideale combinatie voor het schattige varkentje Peppa en haar familie. Maar ook voor de meeste kinderen! Eindeloos spelen ze bij mij in de zandbak wanneer er ook water gebruikt mag worden. En dat is leuk, heel leuk, maar rondspringen in een modderpoel is natuurlijk nog veel leuker!

Voor alle kinderen die daar van houden, organiseert Peppa op zaterdag 23 juni 2018 een uniek avontuur bij Jeugdland in Amsterdam. De gezellige middag begint om 14:00 uur en duurt tot ongeveer 16:00 uur.

Kinderen ontvangen een speciaal activiteitenboekje, waarmee ze op avontuur kunnen gaan en ze kunnen Peppa ontmoeten. De ontdekkingstocht bestaat uit verschillende opdrachtjes en activiteiten op het terrein, met als grote afsluiting: springen in een modderpoel!

Voor Peppa-vriendjes en vriendinnetjes die dit graag willen meemaken, is er goed nieuws: TrotseMoeders.nl mag 3 x 4 kaartjes weggeven, zodat je gratis naar dit leuke feest kunt gaan!

 

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Zo kun je verantwoord een avondje wijnen met de meiden

Wijnen met de meiden? Zet een oppas in Wil je een avondje verantwoord wijnen met …