SES Ik leer knippen

https://www.youtube.com/KOzwpyNGsUE?

SES is al 40 jaar gericht op de creativiteit van kinderen. SES is continu bezig om de creativiteit van kinderen te stimuleren. SES ontwikkeld en produceert een volledig assortiment aan creatief speelgoed. Het assortiment van SES bestaat uit o.a. verf, klei, gips gieten, strijkkralen, puzzels en spellen. Bij het pakket SES Ik leer knippen leren kinderen van 2 jaar tot 5 jaar goed en netjes te knippen,

Recensie
Mijn eerste indruk van SES Ik leer knippen is dat er veel leuk uitziende knipvellen in zit. Maar dat het wel erg dun papier is. Maar ja, het is dan ook  bedoeld voor kinderen van 2-5 jaar. Dus misschien is dunne papier wel extra makkelijk te knippen voor jonge kinderen. Mijn zoon van ruim 6 jaar heeft het knippen inmiddels onder de knie. Maar mijn dochter van bijna 4 jaar vindt knippen over de lijntjes soms nog best wel lastig. Dus voor haar is deze SES product zeer geschikt. Ze is dolenthousiast bij het zien van deze mooi gekleurde knipvellen. Het ene vel vindt ze nog mooier dan het andere. Het is moeilijk kiezen voor haar welke knipvel ze als eerste zal doen. Uiteindelijk kiest ze de ‘slak’ uit. Niet meteen het makkelijkste figuur om uit te knippen. Maar ze doet haar best en heeft er veel lol in.

Naast het knippen van de verschillende figuren is het ook erg leuk om de figuurtjes na het uitknippen op te plakken. Eventueel op een groot vel papier, zodat kinderen er ook nog bij kunnen tekenen of kleuren. SES Ik leer knippen ziet er niet alleen leuk uit, maar is ook erg leuk om te doen. Jonge kinderen leren zo op en hele leuke en speelse manier knippen. Wel jammer vind ik dat er ‘maar’ 16 knipvelletjes in zitten. Mijn dochter had direct al de helft van alle figuurtjes uitgeknipt. Betekend dat de knipvellen aanslaan, maar aan de andere kant is het doosje zo wel heel snel leeg. Wat mij betreft zouden er best wat meer vellen in één doosje mogen zitten.

Tijdens het knippen bleek inderdaad dat het dunne papier erg makkelijk knipt voor jonge kinderen. Ik merk aan mijn dochter dat ze dit dunne papier fijner vind knippen dan wat dikkere papier. Dus ik moet zeggen dat SES dit heel goed heeft bedacht. SES Ik leer knippen is in alle opzichten leuk voor jonge kinderen. De knipvellen bevatten leuke en kleurrijke tekeningen, het dunne papier is makkelijk te knippen en veel verschillende soorten kniplijnen (zoals rechte stukken, rondjes knippen, driehoeken en bochtjes) om spelenderwijs het knippen onder de knie krijgen. Hier komt dit product vast en zeker vaker in huis!

Bestel hier dit product>>

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Wie wint een groot Peppa pakket met onze winactie?

We hadden een leuke winactie waarbij we vroegen om creatieve bijdragen die te maken hadden …

Share
Share