Dushi – babydoekje Zwaan

dushi-zwaanOnder het veelbelovende motto ‘Life is Swanderful‘, doet een prachtige Zwaan haar intrede in het DUSHI-assortiment. Trotse Moeders mocht het baby-doekje recenseren.

Recensie

Screenshot 2014-03-12 at 08.01.33Dushi weet wat baby’s en moeders willen. Hun ruime assortiment aan kleding, speelgoed en spullen die een moeder nodig heeft is voorzien van allerlei handige extra’s en ziet er aantrekkelijk uit.

Nieuw in het assortiment is het thema “Zwaan”. Hiervan is onder andere een babydoekje ontworpen. Ik noem zo’n doekje meestal “tutteldoekje” want dat is waar deze doekjes voor gebruikt worden door de allerkleinsten: knuffelen, sabbelen, friemelen, voelen, aaien. Kortom ontdekken met ogen, handjes en mond.

Het babydoekje “Zwaan” ziet er mooi uit, is van heerlijk zachte velours en bevat een heleboel labeltjes waarop allerlei kleine afbeeldingen staan. De afbeeldingen zullen de kleinsten niet zozeer aanspreken, die zijn meer bezig met het onderzoeken van alle kleine onderdeeltjes van het babydoekje, maar ze maken wel dat het voornamelijk witte doekje er vrolijk uitziet.


Screenshot 2014-03-11 at 11.01.51Een van de punten van het babydoekje kan gebruikt worden om een fopspeen aan vast te maken, maar ook zonder speentje is dit een doekje wat waarschijnlijk altijd ergens in de buurt van je kleintje te vinden zal zijn.

Het nieuwste babydoekje “Zwaan” van het merk Dushi wordt in een mooie verpakking thuisbezorgd. Zo is het een prima kraamcadeau wat leuk is om te geven en waar iedere Trotse Moeder met baby blij mee zal zijn.

 

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Hier ben ik! Baby’s eerste jaar [recensie]

Tegenwoordig bestaan er tientallen invulboeken voor tijdens en na je zwangerschap. Een boek waarin je …

Share
Share