De verjaardag van onze hond [blog]

Ik ben niet alleen Trotse Moeder van drie prachtige kinderen, maar ook ‘baasje’ van een aantal huisdieren. Zo zit onze vijver vol met gigantische vissen (en padden), hebben we nog één konijn (twee zijn er inmiddels overleden) en twee cavia’s. Uiteraard zou de verzorging van deze dieren door de kinderen gedaan moeten worden, maar ja….

IMG_20150707_121959

Verder heb ik, al voordat mijn oudste geboren werd, een hond. Een Drentsche Patrijshond die officieel Mosehus Molly heet en ooit een stamboom had (dochter van Baron en Tante Truus 😉 Toen de fokker echter ontdekte dat ons hondje een scheef tandje had, werd haar stamboom doorgestreept en mochten wij haar kopen. Dolgelukkig waren we, en nog steeds, met dit hele lieve hondje die we ‘gewoon’ Molly noemen.

molly-jarig-eten-2015

De kinderen zijn ook dol op haar en de afgelopen weken waren dus erg spannend voor ons. Molly had inwendige bloedingen en moest worden geopereerd. Gelukkig is alles goed gegaan en zo konden we de 13de verjaardag van Molly vieren. Dit keer met een aangepast dieet omdat ze last van haar nieren heeft, maar het feest was er niet minder leuk om! En uiteraard zijn ook onze andere huisdieren niet vergeten, want we vieren alle verjaardagen van de dieren tegelijk (zie blog van vorig jaar >>>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Wat moet je kopen voor jouw kind?

Jouw kind is bijna jarig! Erg leuk, maar ook een beetje stressvol, want wat voor …

Share
Share