Tip de Muis nu ook op DVD

Tip de Muis-2DTip is een klein muisje dat niet altijd doet wat van hem verwacht wordt. Zo beleeft hij dingen die alle kinderen meemaken. De verhaaltjes geven een boodschap mee van liefde, vriendschap, eerlijkheid en hulpvaardigheid. Tip de Muis is nu ook te zien op DVD. Enorm leuk voor kinderen die Tip al kennen, maar ook voor alle andere kinderen vanaf een jaar of 2. 

Tip de Muis op DVD: Tip Wil Niet Luisteren
Tip is klein en schattig muisje. Hij is pas 4 jaar oud maar maakt samen met zijn familie en vriendjes al de grootste avonturen mee. In de wei, dichtbij de mensenwereld is er een klein muizendorpje waar Tip met zijn vader, moeder en zusje Tippy woont. Het mini huisje waarin zij wonen is gedecoreerd met spulletjes die door de mens weggegooid of verloren zijn.

Tip-de-Muis-800x500

In de avonturen van Tip zien wij hoe hij opgroeit en nieuwe dingen leert. Hij krijgt te maken met obstakels, angsten en moeilijkheden, maar gelukkig weet hij altijd een oplossing te vinden. Zijn beertje Teddy heeft hij altijd bij zich, want hoewel die niet kan praten, lijkt hij Tip beter te begrijpen dan alle anderen. Op de DVD staat de eerste film van Tip de Muis, gebaseerd op de boeken en op de serie.

Tip de Muis – Tip Wil Niet Luisteren
Bekijk op bol.comDVD, 56 minuten, Just Entertainment
Bestel de DVD hier >>>>

Wil je weten wat een twee-jarige van deze DVD vindt? Klik dan hier voor de recensie >>>>

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Jippie No More! op het Cinekid Festival en vanaf 13 december in de bioscoop.

Iedere herfstvakantie vindt Cinekid Festival plaats: het grootste kinderfilm- en mediafestival ter wereld. De nieuwste …

Share
Share