Bennie Stout

Bennie Stout doet zijn naam eer aan. Samen met zijn zeepkist, een zelfgemaakt trapauto, zet hij de boel regelmatig op stelten. Bovenaan zijn verlanglijstje voor Sinterklaas staat de nieuwe glimmende trapauto, die hij in de etalage van de speelgoedwinkel heeft gezien. Maar het is crisistijd en Bennies vader besluit om voorlopig in Spanje te blijven om extra geld te verdienen. Bennie heeft nog maar één wens: hij vraagt Sinterklaas ervoor te zorgen dat zijn vader snel thuis komt, zodat ze met de hele familie pakjesavond kunnen vieren.

Al snel komt Bennie erachter dat dit niet zo eenvoudig is. Hij bedenkt een list om zijn vader zelf op te halen. Hij schrijft stiekem zijn naam bij de “stoute kinderen” in Het Grote Boek van Sinterklaas.  Want als “stout jongetje” moet je mee in de zak naar Spanje… en laat dat nu precies zijn waar Bennie het allerliefste naar toe wil.

De film
Een film vol Bekende Nederlanders, namelijk met Hanna Verboom, Irene Moors, Plien van Bennekom, Bianca Krijgsman, Diederik Ebbinge, Koert-Jan de Bruijn, Sebastian Wulff en… de enige echte Sinterklaas. Deze leuke familiefilm Bennie Stout zal vanaf 5 oktober in heel Nederland in  de bioscoop draaien.

About Vera

veradekkers@hotmail.com'

Check Also

Het feest van tante Rita

Aanstaande zaterdag is de première van de film: het feest van tante Rita! Deze vrolijke …