Stem voor jouw Speelgoed van het Jaar

genomineerd speelgoed van het jaarHet is niet eenvoudig om bijvoorbeeld als (groot)ouder een goed stukje speelgoed te kopen. Ieder jaar komen vele nieuwe items op de markt en dat maakt het er niet gemakkelijker op een weloverwogen keuze te maken. Hulp bij de keuze is dan ook vaak gewenst. Ouders tippen elkaar of de opa’s en oma’s geregeld, maar van nieuw speelgoed is dit vaak lastiger. Dat is dan ook een belangrijke reden waarom ieder jaar de Verkiezing Speelgoed van het Jaar wordt gehouden.

De vakjury
Ook dit jaar heeft de jury weer een keuze gemaakt en is tot 25 verschillende producten gekomen die de titel “Speelgoed van het jaar 2009′ kan winnen. In elke leeftijdscategorie zijn er vijf potentiële winnaars. Er waarmee houdt de vakjury rekening? Eigenlijk met dezelfde zaken die je als moeder of vader ook overweegt mocht je speelgoed willen kopen:
– is het geschikt voor de leeftijd?
– Sluit het aan bij de interesse van het kind waarvoor het is bedoeld?
– Gaat het niet gauw stuk?
– Is het na een keer spelen nog steeds leuk?
– Hoe zit het met de prijs/kwaliteitverhouding?

Op 4 november is de uitreiking van Speelgoed van het Jaar 2009. De vakjury heeft dus een voorselectie gemaakt, maar nu is de keuze aan jullie! Tot 1 november kunnen ouders en kinderen stemmen op hun favoriete speelgoed en zo meebepalen welk speelgoed gaat winnen. Jij kan dus meebepalen welk speelgoed of spel gaat winnen. En als je jouw stem uit brengt, kan je ook nog leuke prijzen winnen!

Meer weten? Kijk op www.speelgoedvanhetjaar.nl

Lees ook:
Koetje Boe: Speelgoed van het Jaar
Genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2009: Sjakie de Schildpad
Op Nijntje kan je rekenen

Share

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Fantasievriendjes Première + Film [verslag]

Na het succes van de twee “A Quiet Place” films komt nu de nieuwste film …

Share
Share