De Film van Dylan Haegens [verslag]

Mijn tweeling is grote fan van Dylan Haegens. Zelf vind ik hem ook uiterst sympathiek en ik vind het erg knap hoe professioneel hij en zijn team onvermoeibaar video’s weten te produceren die interessant blijven voor de doelgroep. En nu is er dus De Film

De Film van Dylan Haegens

De Film van Dylan Haegens is eigenlijk een aaneenschakeling van typische Dylan Haegens grappen. Erg leuk gedaan met een verhaal waarin een ‘slechterik’ op een oneerlijke manier concurreert met Dylan. Er komen (ook voor ouders!) een heleboel bekende gezichten voorbij en er valt met name voor de doelgroep, veel te lachen.

Mijn tweeling vond De Film van Dylan Haegens echt geweldig. Ik heb met name genoten van de ‘voice over’ die echt (echt) grappig in de film was 😀

Kortom: een must-see voor alle fans en prima te doen voor ouders die willen weten wat hun kind(eren) interesseert.

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

Vakantie met Buurman & Buurman

Juist in de vakantie is het gezellig om spelletjes te doen met je kind(eren). Of …