Cosmic Scrat-tastrophe, korte film met Scrat van Ice Age [video]

Cosmic Scrat-tastrophe is een korte animatiefilm met Scrat in de hoofdrol. Scrat (wie kent hem niet) gaat waar geen van de ICE AGE-personages ooit is geweest, zoals altijd achter het vrijwel ongrijpbare eikeltje aan. Hieronder een video met de volledige korte film Cosmic Scrat-tastrophe.

Vanaf 13 juli 2016 is de nieuwe ICE AGE film: Ice Age: Collision Course in 2D en 3D in de bioscoop te zien, zowel in de Nederlands gesproken versie als in de originele versie (Engelstalig, Nederlands ondertiteld).

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Disney’s ‘Lightyear’ vanaf 15 juni in de bioscoop! [première-verslag]

Opgelet stoere moeders (en vaders)! De film ‘Lightyear’ draait vanaf deze week in de bioscopen! …

Share
Share