Première eerste hulp bij Kerst

Met nog minder dan drie weken te gaan tot kerst is dit hét moment om op de bank te kruipen met een heerlijke kerstfilm.  Dat kan nu! Op Videoland kijk je vanaf nu de gloednieuwe Nederlandse kerstfilm Eerste Hulp Bij Kerst. Wij mochten voor trotse moeders naar de première van deze feelgood film.

Eerste Hulp Bij Kerst

Vier totaal verschillende mensen dealen op kerstavond met hun issues, met patiënten en elkaar. Zonder het te weten zijn ze aan elkaar overgeleverd en ontdekken ze dat ze alle vier hetzelfde over het hoofd zien: om anderen lief te hebben, moet je eerst van jezelf houden.

Eerste Hulp Bij Kerst

Deze Nederlandse kerstfilm van Will Koopman speelt zich af op de spoedeisende hulp, waar de hoofdrolspelers allemaal aan het werk zijn om kerstavond te ontvluchten.

Tel daar nog een nietsontziende sneeuwstorm, een overenthousiast gospelkoor, ontsnapte rendieren, vreemde bezoekers, magische momenten en een mysterieuze patiënt bij op zonder naam en iedereen zal beamen dat Lily, Ben, Yannick en Shanti deze kerst wel een beetje hulp kunnen gebruiken… Het zal een kerstavond worden die ze nooit vergeten en de Kerstman ook niet.

Deze kerstfilm (9+) is nu kersvers te streamen op Videoland.

Share

About Moeder van 2 kinderen

willeke_streef@hotmail.com'
Trotse Moeder van 2 kinderen. Werkzaam als docente.

Check Also

Prachtige kerstboeken van Matt Haig

Matt Haig schrijft bijzondere boeken voor volwassenen, maar ook prachtige kinderboeken. Zo zijn de “kerstboeken” …

Share
Share